Steenstrips op buitenisolatie zijn populair!

20/10/2015
Steenstrips op de buitenisolatie maken momenteel een grote groei door. Waardoor komt dit en wat is de verwachting voor de toekomst? Lees hier snel verder!
Lees meer!

Gevel renoveren met steenstrips?

28/09/2015
Steenstrips zijn een gemakkelijke steensoort om uw gevel op een mooie en unieke manier een nieuw uiterlijk te geven. Lees hier meer over steenstrips!
Lees meer!

Gevelankers, waar zijn ze goed voor?

08/09/2015
Gevelankers. Wat zijn dat? Waar dienen ze voor? En wat voor effect hebben ze op een gevel? Antwoorden op deze vragen en meer leest u in ons artikel!
Lees meer!

Creatief met gevelbekleding?

31/08/2015
Gevelbekleding kan u helpen uw woning meer uitstraling te geven. Er zijn vele soorten gevelbekleding. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Schilderen van gevel, de aanpak

10/08/2015
Wilt u weten wat u het best kunt doen als u uw gevel wilt schilderen? Welke stappen kunt u het beste nemen? Lees hier verder voor een optimaal resultaat.
Lees meer!

Uniek: houten gevelbekleding

27/07/2015
Als u kiest voor een houten gevelbekleding kiest u voor een authentieke en unieke uitstraling. Lees hier meer over dit type gevelbekleding!
Lees meer!

Gevelrenovatie premies zijn niet aan te slepen

13/07/2015
De premies voor gevelrenovatie in Tielt zijn niet aan te slepen. Bent u ook benieuwd hoe u kunt besparen op een gevelrenovatie. Lees dan hier verder.
Lees meer!

Unieke gevelbekleding? Ga voor spiegels!

30/06/2015
Op zoek naar een nieuwe gevelbekleding? U wilt iets dat uniek is of gewoon past bij de door uw gewenste uitstraling? Lees snel verder.
Lees meer!

Gevelrestauratie, wat levert het u op?

15/06/2015
Heeft uw oude gevel schade opgelopen? Of bent u op zoek naar een specialist die uw gevel kan restaureren? Lees hier wat u kunt doen en bespaar op de kosten!
Lees meer!