Creatief met gevelbekleding?

Mike avatar

Mike op 31-08-2015

Nog steeds behoren bakstenen tot de favoriete gevelmaterialen in België. Ook bepleisterde gevels doen het goed, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor het bekleden van uw gevel. Denk hierbij aan hout, kunststof of aluminium. Gevelbekleding kan u helpen uw woning een unieke uitstraling te geven.

Gevelbekleding

Prijs gevelbekleding

Gevelbekleding laten aanbrengen is vaak veel sneller gedaan dan gevelsteen laten plaatsen doordat er geen rekening gehouden hoeft te worden met het weer. Qua prijs is gevelbekleding erg afhankelijk van het gekozen materiaal en de bijbehorende afwerking.

Soorten gevelbekleding

Tegenwoordig is gevelbekleding verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor keramische gevelbekleding, houten gevelbekleding, metalen gevelbekleding of natuursteen gevelbekleding. Voor ieder wat wils, en er is een uitgebreide keuze aan kleuren en vormen. Zo kunt u uw bekleding helemaal naar eigen voorkeur invullen.

Renovatie vs. nieuwbouw

Gevelbepleistering en gevelbekeding zijn ideaal om uw lelijke of beschadigede muren weer wat op te knappen. Bij een bestaande woning is gevelbekleding ook een mooie kans om de woning wat extra te isoleren. Het isolatiemateriaal wordt op de gevel geplaatst alvorens het wordt afgewerkt met de gewenste bekleding. Bij nieuwbouw is gevelbekleding ook een optie, u kunt dan kiezen voor een speciale bouwmethode zoals houtskeletbouw. Wel ligt uw opbouw dan iets anders.

Voordelig uw gevel bekleden

Laat uw creativiteit de vrije loop wanneer u op zoek bent naar materialen om uw gevel mee te bekleden. U heeft enorm veel keuze aan soorten, maten, kleuren en vormen. Wanneer u uw woning een uniek tintje wilt geven, en tegelijkertijd dit zo voordelig mogelijk wilt doen, raden wij u aan om offertes aan te vragen en te vergelijken. Door offertes te vergelijken kunt u tot wel 40% extra besparen op uw gevelbekleding.

Het aanvragen en vergelijken van offertes is erg snel, gemakkelijk, gratis én vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast en beslist zelf of u met iemand in zee gaat.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!