Gevel beprojecteren met indrukwekkende 3D effecten

Mike avatar

Mike op 26-06-2014

De gevels van veel grote gebouwen zien er op zich al indrukwekkend uit, maar door de techniek video mapping worden deze gevels omgetoverd tot ware kunstwerken! Er worden video beelden met speciale effecten op geprojecteerd die zorgen voor een prachtig visueel schouwspel. NuFormer Digital Media houdt zich bezig met deze techniek en weet daarbij de karakteristieke elementen van gebouwen in 3D effecten te verwerken.

gevel projecteren

Prachtige 3D projectie op voorgevel

De ontwikkelaars geven aan dat elk gebouw, dus de voorgevel daarvan maar ook zijmuren, in principe kan worden gebruikt. De projectie wordt volledig aan de architectuur van de gevel van het gebouw aangepast.

In de video hieronder kunt u zien hoe video mapping er in de praktijk uit ziet en wat voor een prachtige 3D effecten het oplevert. Een tempel en kerk worden gebruikt om de techniek op toe te passen.

U kunt uw gevel ook op een wat meer eenvoudige manier opfleuren, door middel van gevelrenovatie.

We raden u dan aan om meerdere gevelrenovatie offertes aan te vragen bij diverse renovatie bedrijven en deze na ontvangst met elkaar te vergelijken. Zo bent u gemakkelijk in staat om op kosten te besparen en daarnaast te kiezen voor het gevelrenovatie bedrijf met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!