Gevel renoveren met steenstrips?

Mike avatar

Mike op 28-09-2015

Een unieke gevel hebben kan de waarde van uw woning verhogen, maar als het niet mooi wordt gevonden kan het ook de waarde verminderen. Een gevel kunt u gemakkelijk een nieuw aanzicht geven door gebruik te maken van steenstrips. Deze steenstrips geven uw woning een karakteristieke aanblik.

Gevelbekleding steenstrips

Hoe worden steenstrips gebruikt?

Steenstrips worden meestal gebruikt bij een gevelrenovatie. Ze zijn te verkrijgen in panelen en per steen te verkrijgen, waardoor de verwerking van steenstrips voor uw gevel gemakkelijk is. De strips worden aangebracht op een isolatielaag of op de bestaande gevel. Omdat de plaatsing van steenstrips vrij gemakkelijk is, is het een populair middel voor doe-het-zelvers om zelf een gevelrenovatie uit te voeren.

Welke voordelen bieden steenstrips?

Steenstrips hebben vele voordelen:

 • Ze zijn niet dik, waardoor de muurdikte amper toeneemt bij de plaatsing van steenstrips;
 • Steenstrips zijn licht van gewicht. Uw fundering hoeft dus niet versterkt te worden;
 • Na-isoleren is gemakkelijk als u gebruik maakt van steenstrips omdat ze gemakkelijk te plaatsen zijn op isolatie;
 • Een van de grootste voordelen is dat u niets hoeft te breken om steenstrips te plaatsen, doordat ze in vele maten beschikbaar zijn.
 •  

  Wilt u steenstrips op uw gevel?

  Als u steenstrips wilt laten plaatsen op uw gevel is het verstandig om meerdere gevelrenovatie specialisten te vergelijken. Dit kunt u gemakkelijk doen door het aanvragen van offertes. Middels deze gratis en vrijblijvende offertes kunt u in een oogopslag zien welke specialist uw gevel het voordeligst kan renoveren. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten. Wacht daarom niet langer en vraag gevelrenovatie offertes aan!


  Laat een reactie achter, vinden we leuk!