Gevelrenovatie premies zijn niet aan te slepen

13/07/2015
De premies voor gevelrenovatie in Tielt zijn niet aan te slepen. Bent u ook benieuwd hoe u kunt besparen op een gevelrenovatie. Lees dan hier verder.
Lees meer!

Gevelrenovatie, hou warmte binnen en vocht buiten!

26/04/2015
Voor wie de gevel van zijn woning wilt renoveren is het slim om stil te staan bij drie pijlers. Welke dit zijn en waarom ze belangrijk zijn ontdekt u hier!
Lees meer!

Gevelrenovatie, wat kost het?

23/02/2015
Er zijn een aantal factoren die de kosten van gevelrenovatie bepalen. Daarnaast is er momenteel ook een tijdelijke btw-verlaging. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Afschaffing Premie Gevelrenovatie Wetteren?

26/01/2015
Afschaffing Premie Gevelrenovatie Wetteren? Nog niet! De gevelrenovatie van buurtwinkels in Wetteren kunnen voorlopig dus gebruikmaken van de premie.
Lees meer!

Gloednieuwe gevels in Waregem

28/11/2014
Waregem heeft in de afgelopen twee jaar 33 winkels in de stad voorzien van een gloednieuwe gevel dankzij een subsidieproject. Lees er hier meer over!
Lees meer!

Gevelrenovatie Antwerpen exact naar wens uitgevoerd!

11/09/2014
Mevrouw Vermeulen uit Antwerpen liet de voorgevel van haar huis renoveren en ze is erg tevreden met het eindresultaat. Lees hier meer over haar ervaring!
Lees meer!

Gevel beprojecteren met indrukwekkende 3D effecten

26/06/2014
Door de techniek video mapping kunnen gevels worden omgetoverd tot ware kunstwerken. Lees meer over deze nieuwe techniek en bekijk een video in dit artikel!
Lees meer!

Uw gevel schilderen? Houd deze stappen aan

19/06/2014
Wilt u uw gevel voorzien van een extra bescherming? Dan is het een goed idee om uw gevel te schilderen. Hoe pakt u dit aan? Lees het in dit artikel!
Lees meer!