Mooiste voorgevel van Krottegem

Mike avatar

Mike op 14-01-2015

Veel mensen vinden de kerstperiode de gezelligste tijd van het jaar. Kerstbomen, kerstmuziek, pakjes en natuurlijk ook overal de met kerstverlichting versierde voortuinen en gevels. In Roeselare is dit jaar voor het eerst de Krottegemse Wedstrijd Kerstversiering georganiseerd.

Gevel verfraaid

De gezelligst versierde gevel

Met een jury bestaande uit 10 personen, is op zoek gegaan naar de mooist versierde gevel van Groot-Krottegem. Uiteindelijk werden 50 met kerstdecoratie versierde gevels geselecteerd waaruit uiteindelijk 1 winnaar is gekozen.

Toekomststraat nummer 19 was het mooist versierd, en Geert Doom ging er daarom met de 1e prijs mee vandoor. Hij won een interview in de eerst volgende editie van wijkmagazine Kracht van Krottegem en daarnaast ook een helikoptervlucht boven Krottegem in Roeselare tijdens de 20e editie van de Krottegemse Rommelmarkt.
 

Tweede editie komt er zeker

Er wordt nu al uitgekeken naar de tweede editie van de Kerstversieringswedstrijd in Roeselare georganiseerd, en gehoopt wordt dat nog veel meer mensen zullen gaan mee doen.

Het zou natuurlijk een prachtig gezicht geven en een ultiem gevoel van gezelligheid oproepen als vrijwel alle voorgevels in de wijk worden versiert met verlichting en andere kerstattributen.


Laat een reactie achter, vinden we leuk!