Unieke gevelbekleding? Ga voor spiegels!

Mike avatar

Mike op 30-06-2015

Sommige mensen die op zoek zijn naar unieke gevelbekleding gaan hierin wel erg ver. Zo ook een woning nabij Stuttgart. Deze woning van een architect is misschien wel de meest opvallende woning van Duitsland. Waarom? De eigenaar koos voor spiegels als gevelbekleding.

Gevelbekleding spiegels

Soorten gevelbekleding

Natuurlijk is bovenstaand voorbeeld wel erg extreem. Er zijn ook andere manieren om een unieke uitstraling te realiseren. U kunt kiezen voor hout, aluminium, pvc en vele andere afwerkingen. Voor iedere woning en stijl is er wel een oplossing te bedenken. De populairste afwerking is nog steeds die met bakstenen, maar ook bepleisterde gevels worden steeds populairder.

Besparen op uw gevelbekleding

Welke bekleding u ook kiest, of uw voorkeur geniet, besparen op de aanschaf en plaatsing is iets wat iedereen wilt. U kunt gemakkelijk tot wel 40% besparen door offertes van specialisten te vergelijken in prijs en kwaliteit. Offertes aanvragen en vergelijken is gratis en geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast! Dat u tot wel 40% kunt besparen ligt aan het feit dat de prijzen in deze markt sterk variëren. Laat deze kans dus niet liggen!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!