Gevelbekleding

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan verschillende materialen voor uw gevelbekleding, zoals bijvoorbeeld hout, aluminium, kunststof, zink, koper, vezelcement en nog vele andere materialen. Deze materialen zorgen voor bescherming van de gevel.

Gevelbekleding

Gevelbekleding heeft meer voordelen

Een woning heeft een dragende structuur, de gevel die daarvoor geplaatst wordt moet deze beschermen tegen allerlei verschillende weersomstandigheden. De oudste vorm van bekleding is hout, tegenwoordig kunnen bijna alle bouwmaterialen gebruikt worden wat de keuze er niet gemakkelijker op maakt.

Een goede gevelbekleding is nodig voor het beschermen van uw woning, daarnaast kan gevelbekleding ook dienen als isolatie. Bij oude huizen kan gevelbekleding een deel van het opstijgend vocht bestrijden.

Een goede gevelisolatie is sowieso van groot belang, het zorgt voor betere prestaties van uw woning of gebouw. Gevelisolatie zorgt voor een vermindering van het verlies van warmte, hierdoor slaat de verwarming minder vaak aan wat u vervolgens merkt aan uw energiefactuur. Daarnaast zorgt goede isolatie van een huis ook voor een flinke meerwaarde van de woning.

Sfeer en status uitstralen met gevelbekleding

Er wordt steeds meer aandacht geschonken aan de gevelbekleding. Met de gevel van een huis kan namelijk ook een bepaalde sfeer of status worden uitgestraald. Hierdoor worden oude gevels verborgen of gerenoveerd. Een mooie gevel geeft uw woning een extra decoratieve dimensie!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.