Gevelrenovatie

De gevel van een woning of gebouw wordt voortdurend blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en er wordt verwacht dat de gevel dit weerstaat. Toch is het niet uit te sluiten dat een gevel nooit gerenoveerd hoeft te worden.

Gevelrenovatie

Gevel onderhouden voor optimale conditie

Goed onderhoud is een van de voorwaarde om de gevel in goede conditie te houden. Met goed onderhoud bedoelen we het reinigen van de gevel. Hiervoor zijn meerdere oplossingen mogelijk. Laat de gevel echter wel altijd reinigen door een professionele gevelwerker. Deze weet welke oplossing de beste is en zal deze met precisie uitvoeren. Het reinigen van een gevel brengt namelijk ook risico's met zich mee, iemand die geen verstand heeft van gevelreiniging zou grote schade kunnen aanrichten.

Gevelrenovatie op maat

Mocht de gevel van uw woning of gebouw toe zijn aan een renovatie, dan wordt er eerst gekeken naar de staat van uw gevel en waar de problemen zitten. Aan de hand hiervan wordt een oplossing bedacht en uitgevoerd. De meest gebruikte methodes zijn: het renoveren van de voegen, het impregneren en verven van de gevel en de gevel behandelen met een hydrofuge.

Wanneer u gaat zoeken naar een gevelwerker is het verstandig om meerdere gevelwerkers met elkaar te vergelijken, dit kunt u doen door offertes aan te vragen. Doordat u deze offertes kunt vergelijken in prijs en kwaliteit kunt u aanzienlijk besparen op uw gevelrenovatie. Daarnaast kiest u zo ook eenvoudig voor de reinigingsfirma met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Extra besparen op gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is een forse investering, gelukkig kan er doorgaans extra worden bespaard op het renoveren van een gevel.

Zo heeft u recht op een renovatiepremie wanneer u de renovatie overlaat aan een erkende vakman. Zo wordt het laten renoveren van een gevel dus extra aantrekkelijk!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.