Gevelwerken

Onder gevelwerken verstaan we eigenlijk alles wat te maken heeft met de gevel. Dit kan zijn: gevelbekleding, gevelbepleistering, gevelisolatie, gevelreiniging en gevelrenovatie. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende vormen van gevelwerken.

Gevelwerken

Gevelbekleding

U geeft uw gevel graag een eigen identieke stijl mee, u wilt graag een bepaalde status uitdrukken met gevel. Gevelbekleding geeft ook die extra decoratieve dimensie aan uw woning. Maar welk materiaal moet u daarvoor kiezen? Er zijn legio's materialen beschikbaar voor het bekleden van uw gevel. De kans dat u niks vindt in uw stijl is daarom minimaal.

Gevelbepleistering

Met gevelbepleistering, ook wel crepi genoemd, kunt u uw buitenmuren strak en homogeen afwerken. Gevelbepleistering kan gebruikt worden bij nieuwbouwprojecten maar ook bij een renovatie wordt gevelbepleistering vaak toegepast. U kunt ook kiezen voor sierpleister, deze pleister kan op iedere vorm van metselwerk toegepast worden. De toestand van het metselwerk is hier ook niet van belang.

Gevelisolatie

Het aanbrengen van goed isolatiemateriaal is belangrijk, zowel voor uw portemonnee als voor het milieu. Goede isolatie zorgt ervoor dat de warmte in de winter binnen blijft maar in de zomer juist buiten blijft. Uw gevel isoleren levert u een hoop comfort op waar u veel plezier aan zult beleven.

Gevelreiniging

Doordat gevels jarenlang veel te verduren krijgen is vervuiling niet tegen te gaan. De snelheid waarmee uw gevel vervuild wordt ligt aan de hoeveelheid aangebrachte bescherming en de hierbij gebruikte materialen. Het reinigen van uw gevel is noodzakelijk, de gevel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Let er wel op dat de gevelreiniging gedaan wordt door een professioneel en erkend bedrijf. Er komt namelijk meer bij kijken dan u zou verwachten en bij het verkeerd reinigen van uw gevel kan deze flinke schade oplopen.

Gevelrenovatie

Onder gevelrenovatie kunnen we ook weer meerdere zaken kwijt. Het ligt aan de staat van uw gevel welke oplossing in uw situatie van toepassing zou kunnen zijn. Moeten de voegen gerenoveerd worden? De gevel impregneren of misschien wel verven? Is het zo erg dat uw complete buitenmuur vervangen moet worden? Allemaal vragen die pas beantwoord kunnen worden na een analyse van een expert.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.