Hydrofuge

Een hydrofuge is een waterwerend middel dat gebruikt wordt bij het impregneren van gevels, op deze manier zijn deze extra beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hydrofuge
Het hydrofoberen met hydrofuge zorgt ervoor dat er een doorzichtige laag op de gevel komt die damp doorlaat en water afstoot. Dit middel heeft naast de vochtafstotende werking nog meer voordelen. Hydrofuge heeft een algen- en vuilwerende werking, op deze manier kunt u langer genieten van een mooie gevel en heeft u minder onderhoud.

Impregneren van hydrofuge

Hydrofuge komt voor in verschillende soorten en deze kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Wat wel voor elke hydrofuge hetzelfde is, is de voorbehandeling. Al het mos, vuil en schimmel zal eerst verwijderd moeten worden, dit kan simpel gerealiseerd worden met een hogedrukreiniger.

Vloeibare hydrofuge kan worden aangebracht onder lage druk, de crème-vormige hydrofuge kan ook strijkend met een kwast aangebracht worden. Vooral bij het impregneren van een klein oppervlak, of bij moeilijk bereikbare plekken, wordt strijkend aanbrengen aanbevolen. Het aanbrengen gebeurd net zo lang totdat het oppervlak verzadigd is.

Hydrofuge specialisten vergelijken

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het laten aanbrengen van hydrofuge bij het impregneren van uw gevel? Vergelijk hiervoor dan eens offertes van meerdere gevelwerk firma's. U kunt deze zo eenvoudig vergelijken op prijs- en kwaliteit en zo kiezen voor de firma die het beste aansluit op uw prijs-en kwaliteitswensen.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.