Impregneren

Het laten impregneren van de gevel zorgt ervoor dat deze waterafstotend wordt. De levensduur van de gevel en dus de bescherming van de constructie van de woning of het pand zal hiermee dus worden verlengd.

impregneren

Waarom gevel impregneren?

Het laten impregneren van een gevel heeft een aantal voordelen. Het voornaamste voordeel is het waterafstotend maken van de gevel. Maar daarnaast zorgt impregnatie er ook voor dat er geen mogelijkheid tot schimmelvorming meer is, beschermd het tegen vorstschade en maakt het de gevel brandwerend. Een woning of pand blijft dankzij impregnatie dus schoner en wordt daarnaast ook veiliger.

Verder is het ook zo dat de laag impregnatiemiddel ervoor zorgt dat schoonmaken in de toekomst een stuk gemakkelijker is. Verwijdering van bijvoorbeeld verfresten of ander vuil zal dus een stuk eenvoudiger zijn.

De belangrijkste stap voor het impregneren van de gevel is gevelreiniging. Het is belangrijk dat al het vuil eerst van de gevel verwijderd wordt. Zo zal de gevel zijn originele kleur weer terug krijgen en in originele staat worden hersteld. Hierna kan de gevel worden geïmpregneerd.

Impregneren vergelijken

Bent u van plan om uw gevel te laten impregneren? Vergelijk hiervoor dan diverse vakmannen bij u uit de regio. Op deze manier kunt u eenvoudig kiezen voor de firma die het beste aansluit op uw prijs- en kwaliteitswensen.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.