Voegwerken

De eerste stap naar het succesvol renoveren van een gevel is reinigen. Daarnaast zullen ook alle voegen nagekeken dienen te worden. De beschadigde voegen dienen vervolgens verwijderd te worden, zodat hier nieuwe voegen kunnen worden geplaatst.

Voegwerken

Voegen met voegmortel of elastische voegmortel

Voor het opnieuw voegen kan zelfgemaakte of kant-en-klare voegmortel gebruikt worden. Voor het voegen van gevelstenen, ramen en deuren kan elastisch voegmortel gebruikt worden. Deze is om barsten te voorkomen als gevolg van de uitzetting van houten of kunststof kozijnen.

Een renovatie wordt uitgevoerd om de kwaliteit van uw woning te waarborgen, maar waarschijnlijk vindt u de esthetische meerwaarde net zo belangrijk. Voor uw voegen kunt u zelf een kleur kiezen, de verf bestaat in meerdere kleuren.

Voegwerken, belangrijker dan dat het lijkt

Het voegen van uw gevel is een belangrijk onderdeel bij de renovatie, slecht uitgevoerd voegwerk is één van de meest voorkomende oorzaken van vochtproblemen in huis. Laat uw gevel daarom voegen door een erkend vakman.

De prijzen verschillen nog al eens, u kunt veel geld besparen door gevelrenovateurs goed te met elkaar te vergelijken, op onder andere prijs en kwaliteit. U kunt hier geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen. Op deze manier kunt u tot wel 40% besparen op uw renovatie- en voegwerken.

Vragen

Dat mag altijd.

Onze gevelrenovateurs bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde renovatiebedrijven.
Omdat u van meerdere renovatiebedrijven (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw renovatieklus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de renovatieklus uiteindelijk laat uitvoeren door een gevelrenovatiebedrijf. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.